Whatsapp Hesap Bilgileri Paylaşma Nasıl Kapatılır?

9

Whatsapp yayınladığı son güncelleme ile artık bilgilerinizi Facebook ile paylaşıyor. Peki Whatsapp Hesap Bilgileri Paylaşma Nasıl Kapatılır? Bu haberimizde bunu açıklığa kavuşturacağız.

Geçtiğimiz günlerde aldığı bir kararla gizlilik politikasında değişikliğe giden Whatsapp kullanıcı bilgilerinin Facebook ile paylaşılacağını açıklamıştı. Firma kullanıcılarının bilgilerini Facebook veri tabanında saklayacağını ve kimseyle paylaşmayacağını dile getirse de reklam anlaşmaları çerçevesinde bu bilgilerin satılabileceğini biliyoruz. Peki ama bu bilgileri  ya paylaşmak istemiyorsak ? Whatsapp Hesap Bilgileri Paylaşma Nasıl Kapatılır? İşte bu sorunun cevabını aşağıdaki adımları izleyerek bulabilirsiniz.

  • Whatsapp‘ta Ayarlar > Hesap bölümüne giriş yapın.
  • Açılan bölme de “Hesap bilgilerimi paylaş” kısmındaki yeşil tıkı kaldırın.
  • “Facebook reklamları ve ürünleriyle ilgili deneyiminizi geliştirmek için WhatsApp hesap bilginizi kullanmak istemediğinize emin misiniz? Eğer “Paylaşma”ya dokunursanız, bu ayarı daha sonra değiştiremeyeceksiniz” uyarısı ile karşılaşacaksınız. “Paylaşma” seçeneğine tıkladığınızda artık içiniz rahat olsun bilgileriniz paylaşılmayacaktır.

iOS için bu işlemi yapmak için aşağıdaki adımları takip etmelisiniz.

  • Whatsapp’a giriş yapın Ayarlar kısmından Hesap bölümüne giriş yapın.
  • En alt kısmında “Hesap Bilgilerini Paylaş” kısmının karşısındaki butonu kapatın.
  • Uyarı mesajı sonucunda “Paylaşma” seçeneğini seçin. İşlem tamamdır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here